minitec slika sobe

Подово отопление и охлаждане

Minitec система за мокър монтаж

Бърз монтаж и кратко време за загряване

Благодарение на минималната дълбочина от около 1 cm Uponor Minitec е идеалната система при реновиране. Плочата Uponor Minitec с PE-Xa тръбите Uponor 9,9 x 1,1 mm е лесна за полагане върху съществуваща замазка, дървен под или фаянс. Залепващият слой на гърба на плочата гарантира сигурна връзка по време на монтаж. Нивелиращият слой се монтира точно над щифтовете, което води до увеличаване на височината на пода само с около 15 mm. Специалният дизайн на плочата гарантира, че изравнителната замазка прониква добре и се свързва директно с фундамента.

Накратко за Uponor Minitec

  • Малко увеличение в нивото на пода от около един сантиметър
  • Минимални усилия за монтаж при реновиране
  • Загрява бързо и може да се регулира ефикасно
  • Изпробвано и тествано качество от Uponor PE-Xa
  • Ниски температури на системата

Монтаж на система Q&E 9,9мм

Системата Uponor Minitec се предлага с 9,9 мм система за бърз и лесен монтаж. Гледайте това кратко видео за това колко бързо и ефективно е да свързвате тръби с Q&E!

Система за реновации Minitec

Реконструкцията на отоплителната система на тази църква е осъществена със системата Minitec. Поради краткото време за реакция на Minitec и бързото затопляне на повърхността, сградата на църквата не само стана по-приятна за пребиваване през зимата, но и много по-енергийно ефективна. Моля, вижте нашето видео за проекта за реконструкция!