Sortimentet af pumpegrupper

Доставка и разпределение

Помпени групи Fluvia

Контролен център на Uponor за температурата на входящата вода

Uponor предлага голямо разнообразие от предварително произведени и сглобени блокове за управление на температурата на подаваната вода Fluvia. Монтират се лесно и бързо. Позволяват енергийноефективен контрол на температурата на доставка и заедно с контролите на Uponor намаляват потреблението на енергия. Различните уреди ще се монтират в котелното помещение централно или дистанционно при колектора за различни контури на лъчистото отопление. За охлаждане можете да имате до шест сензора за влажност, за да избегнете влагата при охлаждане на дома или офиса.

Решенията за управление и компонентите за контрол на входната температура Fluvia от Uponor са базирани на нашата модулна концепция. Те могат да бъдат използвани за отопление и / или охлаждане за почти всеки тип сграда; от еднофамилна къща до офис комплекс.

Контролът на температурата за отделните помещения може единствено да бъде надеждно гарантиран, ако нужните температури на горещата или студената вода са винаги налични. 24-волтов радио контролер на Uponor за отопление/охлаждане C-46 се грижи за контрола на температурата на доставка, като усеща атмосферните условия. Контролът на температурата на доставка предлага решение, което да подхожда на всяко приложение – за отопление, охлаждане или предпазване на външни площи от сняг и лед. Изберете между отделните компоненти или пълната централна станция за управление, готова за включване и работа